Ja bloggen da…..

Som ingen har fått med seg så starta jeg da blogg i februar. Full av glede og iver over å endelig kunne dele alle mine fanastiske meninger med dere! (fanastisk: sterk til tide fanatisk, samt fantastisk mening). Det tok bare bittelitt tid før jeg faktisk skrev noe på den.

Først, ja jeg skriver på bokmål, de som kjenner meg vet at jeg i utgangspunktet er større fan av Ivar Aasen enn en gjennomsnittlig vestkantjentegjeng på sukker og Kardashianmaraton , men siden alle jeg kjenner som bruker nynorsk forstår bokmål like godt, tok opportunisten i meg overtaket.

Som alle andre oppmerksomhetssyke bloggere der ute vet jeg da godt at den generelle østlending og andre bokmålsforkjempere, er rask til å gripe etter vievannet om en nynorsk tekst skulle innvadere skjøre øyner og sarte sjeler.  Og siden bloggen bare må ut der i verden, finner selv den mest grisgrendte bygdataus en løsning på det.

Så siden vi har fått det ut av verden. Hvorfor blogge da? Vel, jeg er jo et ikke helt ukjent individ, av til tider sterke meninger og siden jeg for tiden er for syk til å plage folk med dem face to face, ja da får vi heller åle oss sakte inn på nettet.  Jeg har over lengre tid sittet på nett, som en huggorm i gresset. Observert, lest og fundert. Som regel har dette resultert i heller lange og frustrerte innlegg på facebook. Av og til faktisk frustrert nok til at det kommer dikt! Eller, rim iallfall. Så da tenker jeg: Blogg! Ja så lurt, da må man om ikke annet igjennom litt mer styr en å skrive så fingrene verker og fråden står for å få sin mening kjappest mulig ut på nett.

Dessuten kjeder jeg meg en hel del, min kjære mann jobber på sjøen og det begrenser seg hvor mange vettuge diskusjoner man kan ha med en tre år gammel Rottweiler, med attitude. Gutten er grei han altså, men dette er som regel trynet på han etter to timer med kommunepolitisk monolog fra matmor.

img_1956

Og jeg kan vel egentlig ikke si så mye på det, men resultatet av dette blir jo nødvendigvis at jeg så til de grader går å suller rundt og har lange samtaler med meg selv. Noe jeg forøvrig og har begynt å gjøre i full offentlighet og. Heldigvis for meg er hands free inne på butikken blitt mer normalisert. Det klarer seg med de mengdene rare blikk jeg allerede mottar når helgehandelen skal gjøres sammen med skybert. Så om ikke Kvinnherad vil ønske sin nye bygdetulling velkommen så tenker jeg at blogg er en fin-fin løsning for å få ventilert litt , for man kan rett og slett bli litt rar av å gå for lenge hjemme å trø har jeg merka.

img_0477

Så velkommen til bloggen min; Verden i følge Anette! Håper det faller i smak!

8 tanker om “Ja bloggen da…..”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *